Wouter werkt sinds maart 2020 op de afdeling Cleaning & Sterilization bij Bilthoven Biologicals.

Waarom heb jij gekozen voor een baan bij BBio?

Ik was al langere tijd op zoek naar een andere baan in de buurt van waar ik woon. Na verloop van tijd kwam ik twee functies bij BBio tegen die mij aanspraken en heb op allebei gesolliciteerd. Nu werk ik op de afdeling ‘Assemblage groot’ bij C&S. Ik heb het er erg naar mijn zin en werk samen met een leuke groep collega’s.

Wat doe jij precies om bij te dragen aan goede en veilige vaccins voor onze klanten?

Binnen C&S houd ik me bezig met het assembleren van vaten en flessen die gebruikt worden voor het maken van vaccins. Daarnaast ben ik bezig met een project omtrent orderpicking op mijn afdeling.

Hoe werken jullie veilig en verantwoord?

We werken binnen de afdeling volgens de GMP regels. Wij controleren elkaar. Alles wat je doet binnen BBio moet je kunnen verantwoorden. Bijvoorbeeld: een collega assembleert een 200 liter vat en vraagt mij voor controle. Ik controleer zijn opbouw en teken af als het juist is gedaan.
Aan het eind van de cyclus, voordat de vaten of flessen naar de plants gaan, worden ze eerst nog uitvoerig getest en gekeurd.

Wat geeft jou energie in je werk?

Ik werk graag samen met de collega’s binnen mijn afdeling en eigenlijk met heel BBio. Ik luister naar wat iedereen te vertellen heeft en ga graag in gesprek over verbeterideeën en andere belangrijke zaken. De sfeer binnen onze groep is prima. We werken hard, maar tussen de bedrijven door is er ook tijd voor een lolletje. Ik spring elke dag met plezier op mijn fiets om naar mijn werk te gaan!

Hoe zie jij jouw ontwikkeling bij BBio?

Er is binnen BBio voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt alle ruimte om diverse trainingen te volgen om zo jezelf te doen groeien en jezelf te blijven uitdagen.