Filter op
Nieuws

Delegatie Ministerie EZK en Provincie bezoekt USP Bilthoven (en BBio)

Maandag 15 april brachten (demissionair) minister Adriaansens van EZK, de gedeputeerde van de Provinciale Staten, dhr. Van Schie, burgemeester van De Bilt Sjoerd Potters en partners uit de provincie een bezoek aan USP BILTHOVEN en aan Bilthoven Biologicals. Het doel om samenwerkingen in de regio Utrecht op het gebied van life science innovaties te versterken werd onderstreept door de voorbeelden bij Bilthoven Biologicals.
Nieuws

Bilthoven Biologicals benoemt nieuwe CEO: Jurgen Kwik 

Bilthoven Biologicals (BBio) is verheugd met de benoeming van de heer Jurgen Kwik als haar nieuwe Chief Executive Officer (CEO).  Jurgen Kwik brengt uitgebreide ervaring in de Life Sciences-sector met zich mee. Zijn staat van dienst omvat leiderschapsposities als hoofd van het Global COVID-19 Vaccine Program Office en, meer recentelijk, Global Head Portfolio Strategy & Site Operations; Infectious Diseases & Vaccines R&D bij Janssen. 
Nieuws

Medewerker uit isolatie, geen verspreiding. Onderzoek BBio loopt.

Dit bericht is een update na de besmetting met poliovirus van een medewerker bij Bilthoven Biologicals. Nadat een medewerker van Bilthoven Biologicals besmet raakte met het poliovirus werd die in isolatie geplaatst. Op 11 januari 2023 kon de medewerker weer uit isolatie. De medewerker draagt het virus niet meer bij zich en kan dus geen anderen meer besmetten. Ook bij de onderzochte contacten van de medewerker is het virus niet gevonden.
Laad meer