Bilthoven Biologicals benoemt nieuwe CEO: Jurgen Kwik 

BILTHOVEN, NEDERLAND, MAART 2024 – Bilthoven Biologicals (BBio) is verheugd met de benoeming van de heer Jurgen Kwik als haar nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Jurgen Kwik brengt uitgebreide ervaring in de Life Sciences-sector met zich mee. Zijn staat van dienst omvat leiderschapsposities als hoofd van het Global COVID-19 Vaccine Program Office en, meer recentelijk, Global Head Portfolio Strategy & Site Operations; Infectious Diseases & Vaccines R&D bij Janssen. 

Over Jurgen Kwik 

De heer Kwik heeft verschillende leidinggevende functies bekleed in de farmaceutische sector op internationaal vlak. Zijn samenwerking met teams in Europa, Azië en de Verenigde Staten, heeft ook zijn leiderschapsstijl gevormd. Hij bevordert samenwerking, inclusiviteit en vertrouwen en heeft een sterk gevoel voor context en perspectief. Als bestuurslid is hij actief betrokken geweest bij het vormgeven van vaccinatiestrategieën. 

Visie voor Bilthoven Biologicals 

De visie van de heer Kwik sluit aan bij de groeigerichte, uitdagende en resultaatgerichte werkomgeving van BBio. Hij streeft ernaar om de missie van het bedrijf voort te zetten in het produceren van hoogwaardige en betaalbare vaccins, terwijl hij innovatie en groei stimuleert. 

Vertrouwen 

Directeuren bij BBio en het Serum Institute of India spreken hun vertrouwen uit in het vermogen van de heer Kwik om de organisatie effectief te leiden. De heer Adar Poonawalla, directeur van het Serum Institute of India: “We zijn verheugd om Jurgen Kwik te verwelkomen als nieuwe CEO voor onze dochteronderneming BBio. Zijn uitgebreide ervaring en leiderschap zullen essentieel zijn om onze missie om de wereldwijde gezondheid te verbeteren blijvend waar te maken.”  

De heer Kwik zal op 2 april 2024 zijn functie als CEO bij BBio starten. 

____________________________

Klik hier om dit persbericht te downloaden.